De gouden blazers

Top! Dan kunnen we beginnen. Je krijgt hieronder steeds de GPS-coördinaten te zien van een verstopplaats waar je een Ikea zakje vindt met een SCR sticker en een paasei/opdracht in.

  1. Kopieer de coördinaten en plak ze in de app MAPS.ME  (links onderaan op het vergrootglas –> Bovenaan in Zoeken lang duwen –> Plakken –> Op kaart bekijken)
  2. Je krijgt een (blauw) bolletje te zien waar het zakje zich ongeveer bevindt.
  3. Wandel naar de locatie.
  4. Zoek het IKEA zakje in de buurt van het bolletje. Let op: GPS is niet tot op de meter nauwkeurig dus zoek in een straal van +-10m maar het is nooit echt moeilijk verstopt.
    Eventueel kan je nog een tip bekijken door op het vraagteken te klikken maar zonder zou ook moet lukken!
  5. Lees de opdracht die je in het zakje vindt en voer het resultaat in op deze website. Als het juist is krijg je de coördinaten van het volgende ei. 
  6. Laat alles steeds achter zoals je het gevonden hebt aub!
  7. Herhaal tot je het Gouden Paasei hebt gevonden :)
 
@Iphone-gebruikers: Het zou kunnen dat het niet lukt om foto’s up te loaden via Safari (die kans is helaas best groot zelfs). Ik raad je aan om de Google Chrome browser (app) te installeren en de site daarop te openen, dat werkt wel! Als dat niet lukt, kom je ook wel een alternatieve oplossing tegen maar daar zit soms wat vertraging op.

Hulplijn nodig?

Het kan natuurlijk altijd dat er toch iets is misgelopen, iemand iets verplaatst heeft of je iets echt niet vindt. Stuur dan zeker een berichtje naar onze hulplijn en zij helpen je verder (je kan gewoon op het icoontje klikken)

 

Tim (0475 91 37 83)

Arne (0470 39 08 23)

Cédric (0474 10 70 06)